Tekst

At arbejde i en grænsebutik kan være en spændende og udfordrende oplevelse. Som medarbejder vil du være en del af et team, der arbejder tæt sammen for at sikre, at butikken kører effektivt og leverer den bedst mulige kundeoplevelse.

Som medarbejder i en grænsebutik vil du også få erfaring med at betjene kunder fra både Danmark og Tyskland. Dette kan kræve, at du har en vis grad af fleksibilitet og tilpasningsevne, da der kan være forskelle i kundeadfærd og kulturelle forskelle mellem de to lande.

En anden fordel ved at arbejde i en grænsebutik er, at du vil få mulighed for at arbejde med et team af mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde. Dette kan skabe en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan lære af dine kollegaer og udvikle dine færdigheder.

Endelig vil du som medarbejder i en grænsebutik også have mulighed for at spare penge på dine dagligvarer, da mange produkter sælges til en billigere pris end i Danmark. Dette kan være en stor fordel for både din privatøkonomi og dine muligheder for at eksperimentere med nye produkter og madlavning.

Alt i alt kan et job i en grænsebutik være en spændende og udfordrende mulighed for at udvikle dine færdigheder og arbejde med en bred vifte af produkter og kunder.

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere