Sponsorpolitik

Hvem kan forvente at komme i betragtning til et sponsorat?

Sponsorater er en god måde at skabe opmærksomhed og synlighed omkring vores virksomhed på. I Fleggaard koncernen modtager vi rigtig mange henvendelser fra privatpersoner, firmaer, klubber osv. der søger sponsorater til spændende aktiviteter og formål. Til trods for vores sympati for de mange gode formål, har vi desværre ikke mulighed for at give en hjælpende hånd til alle. Vi har derfor valgt at formulere en sponsorpolitik, der klart definerer, hvilke formål koncernens sponsorater retter sig mod.

Fleggaard koncernen har sine rødder i det sønderjyske, og vi ønsker at bidrage positivt til udviklingen i denne landsdel. Derfor har vi også valgt at øremærke koncernens sponsorater til de lokale sportsklubber og foreninger i Sydjylland. Da vi samtidig ønsker at ramme bredt og bidrage til, at især børn og unge mennesker lærer at tage hensyn til hinanden og samarbejde om at nå fælles mål, har vi valgt at målrette vores sponsorater mod holdsport for børn og unge. Vi yder dermed ikke støtte til formål, der afviger fra vores overordnede sponsorpolitik. Enkeltpersoner, private arrangementer eller kulturelle begivenheder kommer f.eks. ikke i betragtning.

Kort og godt har vi i Fleggaard koncernen valgt at rette vores sponsorater mod:

Holdsport for børn og unge i Sydjylland

Sådan søger du

Hvis du mener, at det formål, du søger støtte til, ligger inden for vores sponsorområde, er du velkommen til at søge ved at udfylde nedenstående ansøgningsskema. Du modtager en bekræftelse på din ansøgning umiddelbart efter du har sendt den afsted (du skal evt. scrolle op for at se notifikationen). Bemærk venligst, at vi udelukkende behandler ansøgninger indsendt via dette skema.

Alle indkomne ansøgninger gennemgås nøje af vores sponsorudvalg, der løbende vurderer, hvilke ansøgninger der kommer i betragtning. Husk at søge i god tid, hvis du søger et sponsorat til en bestemt begivenhed eller et event. Arrangementer eller begivenheder med kortere varsel end 45 dage tilgodeses generelt ikke. 

Idet vi modtager mange ansøgninger, må der alt efter sponsortype påregnes en svartid på op til to måneder. Såfremt du ikke har hørt fra os inden da, er din ansøgning desværre ikke kommet i betragtning.

Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Forza leasing

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere